Follow us

Base Mechanic / NL

Base Mechanic NL

FTE
1
Duration
Bepaalde tijd met uitzicht op vast

Jouw baan als Mechanic

Ben jij een ambitieuze monteur die ervaring heeft in de olie- en gas of daar ervaring in wil opdoen? Heb jij de instelling die past bij een organisatie die 24/07 on demand is?

Functie inhoud

De Base Mechanic verzorgt onderhoud en reparaties aan het equipment middels uitgegeven job-cards. De Base Mechanic voert de taken zelfstandig of in teamverband (3 directe collega’s) waarbij je te maken hebt met revisie, onderhoud, reparatie en vervanging. Je krijgt , pneumatisch, hydrauliek en mechanisch. . De Base Mechanic legt mondelinge en schriftelijke verantwoording af aan de Workshop Coordinator. De schriftelijke verantwoording bestaat o.a. uit het invullen van job-cards, controlelijsten, onderhoudslijsten en urenverantwoording. Heeft een pro-actieve houding als het gaat om procesverbetering en optimalisatie van de dagelijkse werkzaamheden.

Jouw werkplek als Mechanic bij WSG.

Well Services Group is een snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd services verleent voor de olie-, gas- en (petro) chemische industrie. Wij bieden onze klanten een compleet dienstverleningspakket, onder meer bestaande uit coiled tubing services, pumping/stimulation services, nitrogen services en well engineering services. Hierin zijn wij één van de marktleiders in en buiten Europa. Binnen de Well Services Group hebben we meerdere units, zoals: Coil, Industrial, Support en Slickline. Jouw werkplek valt onder de afdeling Workshop en deze behoort toe aan de unit Support. Vanuit deze afdeling verleen je diensten voor alle overige units.

Wat verwachten wij van jou?

Je brengt kracht en fysiek uithoudingsvermogen in het werk. Je bent instaat om complexe problemen het hoofd te bieden en werkt goed samen met anderen.

Je beschikt over:

 • Een technische opleiding (MBO 3/4);
 • Aantoonbare kennis van dieselmotoren, hydrauliek en pneumatiek is een pré;
 • Bij voorkeur 2-3 jaar relevante werkervaring als monteur;
 • Flexibele werkinstelling, bereid om op locatie te gaan;
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 35-50km;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Engels is een eis en Duits een pré, zowel in woord als geschrift.

Wat kan WSG jou bieden?

Voldoende vrijheid om taken op te pakken en afhankelijk van deadlines zelfstandig uit te werken en te beheren. Ons streven is een goed inwerkprogramma aan te bieden zodat je een goede start hebt en beschikt over de basiskennis om je functie goed uit te kunnen voeren. Ons overige voorwaardenpakket:

 • Een zeer actieve en gezellige PV (personeelsvereniging).
 • VrijMiBo’s en snack op vrijdag.
 • 50% van basispremie zorgkostenverzekering wordt vergoed.
 • Pensioen volledig door werkgever betaald.
 • 26 vakantiedagen.
 • 8,33% vakantiegeld, maandelijks uitgekeerd.
 • Bij goed functioneren een vast dienstverband

Solliciteren naar de functie van Base Mechanic?

Reageer en maak je interesse kenbaar door het sturen van je motivatie en CV naar jobs@wellservicces-group.com. Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op via 0591-668155, je kunt vragen naar Sylvia Bos (HR adviseur) of Martijn Heemskerk (Business Unit Manager).


  Please upload your CV and relevant documentation in PDF format