Follow us

Office Support internship (HBO) in the oil and gas industry / NL

HBO stage Office Support

Ben jij een student en volg jij een bedrijfseconomische, bedrijfskundige of commerciële hbo-opleiding? Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Wil jij graag relevante praktijkervaring opdoen bij een internationale organisatie? Haal jij er voldoening uit als puzzelstukjes van planning en administratie in elkaar vallen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Lees dan verder!

 Inhoud van jouw stage

We hebben binnen Office Support meerdere mogelijkheden voor een (afstudeer-/meewerk)stage. Als stagiair(e) heb je een afwisselende stage en ben je aanspreekpunt voor onze medewerkers met vragen over reizen, planningen en voer je diverse administratieve werkzaamheden uit. Je ervaart hoe het is om ondersteunend te zijn aan alle entiteiten waarbij je de mogelijkheid hebt om meerdere rollen aan te nemen. Daarnaast zorg je voor een adequate invoer van belangrijke gegevens in onze verschillende systemen. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen onze medewerkers continuïteit bieden aan onze klanten. Je hebt veel contact met zowel interne als externe klanten. Verder zijn er nog een variatie aan verschillende taken in de rol als stagiair(e) toebedeeld, zoals:

 • Agendabeheer;
 • Verwerken van de gewerkte uren en transport uren van het operationeel personeel;
 • Het aanmaken van Purchase Orders;
 • Het regelen van vluchten, auto’s en hotels;
 • Interne en externe klanten ontvangen;
 • Uitvoerende en ondersteunende rol bij het organiseren en plannen van de trainingen.

Jouw werkplek als stagiaire(e) bij Well Services Support Group

Well Services Group is een snelgroeiende internationaal opererende organisatie die wereldwijd services verlenen voor de olie-, gas- en (petro) chemische industrie. Hierin zijn wij één van de marktleiders in en buiten Europa. Het hoofdkantoor van WSG is in Emmen gevestigd en telt circa 110 medewerkers. WSG bestaat uit verschillende business units, namelijk: Coil Services, Slickline Services, Industrial Services en de Support Group. Jouw werkplek is bij de ingang van het pand waar je iedere dag veel contact hebt met collega’s.

Wat kan WSG jou bieden?

Wij bieden een interessante en veelzijdige werk- en leeromgeving waarin het aankomt op flexibiliteit, zelfstandigheid, ondersteunende begeleiding én waar ruimte is voor eigen inbreng. Wij bieden een all-in introductiedag, zodat je een vliegende start kunt maken. Je bent werkzaam in een dynamische en uitdagende internationale omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Ons overige voorwaardenpakket:

 • VrijMiBo’s en snacks op vrijdag (voor zover de Covid maatregelen ons dat toelaten);
 • Stagevergoeding van € 25,- per stagedag.

Wat verwachten wij van jou?

 • Opleiding; Je volgt een opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde (MER), Commerciële Economie, Officemanagement of een andere gerelateerde opleiding.
 • Ondersteunend & servicegericht; Je bent niet bang om aan te pakken en ondersteunt graag in de diverse werkzaamheden.
 • Communicatie; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift.
 • Nieuwsgierig; We bieden een stage voor een generalist zodat jij kunt ontdekken wat het beste bij jou past in de diversiteit in het werkveld.
 • Nauwkeurig; Je handelt nauwkeurig en gaat zorgvuldig om met informatie.
 • Aanpassingsvermogen; Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving.

Online reageren

Reageer voor 22 januari en maak je interesse kenbaar door het sturen van je motivatie en CV naar jobs@wellservices-group.com  Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via 0591-668155, je kunt vragen naar Sylvia Bos (HR adviseur).


  Please upload your CV and relevant documentation in PDF format